COCOS

Vår krukfamilj med slät mattvit glasyr i modern design. Vi blandar olika former med olika texturer för en spännande helhet. I kollektionen hittar du både klassiska krukor, urnor och objekt. En fin mix som passar utmärkt för att skapa stilleben.

FUDGE

En nougatbrun matt glasyr och krukor i spännande design kännetecknar denna kollektion. Krukor med en ”fjällig” yta skapar en spännande karaktär i kontrast till släta krukor på fot i samma familj.

CREAM

Krukor i olika storlek med en matt krämfärgad glasyr ger olika uttryck när ytan varierar. Med en ruff yta likt papier maché eller med en yta som spritsad med fluffig grädde, har krukor i denna serie fått sin identitet. En levande lekfull serie som är lätt att älska.

CINO

Med sin enkla grova design, ruffa yta och mörka kaffebruna nyans, är denna krukserie redan omtyckt. Enkel att placera som solitär eller att matcha tillsammans med andra krukor i olika färger och material.

CAMILLE

Lekfulla mönster med etniska influenser har gett denna krukfamilj nya medlemmar. Här har kontraster betydelse och lägger grunden till ett spännande uttryck där varje kruka berättar sin egen historia.